becsuletes kurva vs hulye ribanc

Bejegyezte: A béke nagykövete , 2013. június 8., szombat 9:50

Na akkor itt az en verziom. Mint ismeretes Klaudia jo baratnom, aki szakmaja ellenere, egy kedves okos, es ertelmes ember, aki ugyan penzert ad elvezetet, de ezt konszolidaltan teszi, nem kozszemlere teve munkassagat. Mondhatom O egy becsultetes kurva.
Nah es van szepesi niki. Igen csupa kisbetuvel. Ha valaki nem tudna ki az, az ne is nezzen utana nem szukseges, semmi pluszt nem ad az eletehez. Szoval ez a leny irt egy konyvet, bar a nagy szamok torvenye alapjan inkabb csak veletlenszeru leutesekbol osszeallt valami iromany, keszuljetek ha megis elolvasnatok hogy nem egy tartos irodalmi mu, epp oly felejtheto mint Havas Henrik, vagy Kasas konyve, es eppen olyan mint az osszes tobbi a konyvirasbol gunyt uzo mocsokhalom.
Igazabol addig nem erdekelt, mig hirtelen szemelyesen erintett amit irt. Nem, en nem leptem vele szexualis kapcsolatba, de az egyik legjobb baratom igen. Hazugsagokkal tomott konyveben szamomra a legnagyobb pofon az volt amit errol a baratomrol osszefirkalt. (gyors magyarazat honnan tudom mi van a konyvben, nem,  nem vettem meg,  hanem egy nagyon kedves baratnommel elmentunk a libri egyik boltjaba es pofatlan modon a baratunkat erinto reszeket elolvastuk, es egyebkentr is rengeteg reszletet jelentettek meg kulonbozo pletykalapokban)
Nagyon sajnalom, ha zaklattak gyermekkent, de vajon ennek hatasara tunt el a gerince?
Mivel a velemenyem megvan arrol ha valaki "sztarokkal" b*szatja magat bulibol, majd nem erti miert kezelik kurvanak, es arrol is ha egy laza bosszuhadjarat kereteben ezeket megirja egy konyvben, de ezert max csovalom a fejem, hogy hulye ribanc ennyit tudsz. Ellenben amit a halott baratunkrol irt az melysegesen felhaborit.
Tobb problemam is van, eloszoris a rengeteg tenybeli hiba.
-Kalmi nem niki miatt lett ongyilkos, genjeiben hordozta azt ezt a fajta vegzetet, akar az edesapja
-Kalmi nem azert lett ongyilkos mert niki nem vette neki fel a telefont azon az esten, (bar talan ha beszel vele segithetett volna)
-Kalmi elotte valo nap felhivott es megbeszeltuk hogy hamarosan talalkozunk, es hogy megbeszeljuk a problemait, amik addigra nem csak nikirol szoltak
-Kalmi nem egy kurvaval csalta meg. (ez igy biztosan tetszettosebben hangzik de nem igaz) en ismerem az illetot, mindennap latom a tukorben.
-Kalmi nem volt bedrogozva amikor megolte magat.
-Kalmi nem hanyagolta el magat a szakitas utan, csa.k vegre ujra megnovesztette a gyonyoru csigas hajat, amit hajpanttal turt el az arcabol
-Kalmi remek szakacs volt, es dolgozott rengeteget, nem cserelgette a munkahelyeit megallas nelkul
-Kalmi nem a tetorol ugrott a melybe
-niki sosem gyujtott erte gyertyat foleg nem masnap a helyszinen, Babett baratnom sztem szamra megmondja hany gyertyat gyujtott es ki. az O ablaka eppen odanez ahol tortent mindez.
-senki nem akarta ezt a ribancot megverni a temetesen, egyszeruen csak kiverte a biztositekot, hogy egy utcai prosti kinezetevel jelent meg a temetesen

Nos ezek aprosagnak tunek, de nekem meg mindig faj Kalmi elvesztese, es ezzel igy vagyunk mind akik a baratai. Mi akik eletben tartjuk az emleket es nem azzal hogy a penisz merevedeserol irunk konyvet, pedig nehanyunknak zsenialis sztoriai vannak a mindig jofej Kalmirol, akinek remek humora volt es egy egy buli alkalmaval hihetetlen dolgokra volt kepes. Nem akarom ot isteniteni, sem idealizalni, megvoltak a hibai mint mindenkinek. De az O tragediajaval fuszerezni egy konyvet,  tiszteletlenul, alszent modon, eppen akkor felemlegetni, es berantani a pedofil szallal egyutt mikor eppen valami ocsmany sztorit mesel el, nos ez az ami leginkabb duhit.
Az alexandraban mar csak 1+1 akcioban lehet venni, talan nem fogy elegge...remelem nem is fog, es azt is remelem, hogy a celeb Balazsnak igaza lesz es arra sem lesz eleg a penze hogy a pereket fizesse.
Nem veszem meg a konyvet, nem tamogatom ezt a ribancot, nem csinalok botranyt a dedikalason, mert neki az is reklam.
Nah ennyit errol.

Par honap es itt van Kalmi halalanak az evforduloja. Nekem es Babettnak meg a tobbi baratunknak sajat angyala van odafenn. Remelem labat logatva az egyik felhorol jot nevet ezen az egeszen, es rank nyugodt almot kuld.
-

0 Response to "becsuletes kurva vs hulye ribanc"