Megpróbálok

Bejegyezte: A béke nagykövete , 2014. október 26., vasárnap 22:03

mostantól újra rendszeresen blogolni, mert van mit mondanom.
Rengeteget hibáztam, sok embert megbántottam, sokszor megbántottak, megpróbálom rendbe hozni, nem biztos hogy sikerül.
Eltévedni, újrakezdeni sokszor, újra és újra, nem feladni, javítani magadon, megszerelni a hibásan működő részt, nem megadni magad a genetikának a sorsnak vagy bármi ilyesminek.
Van visszacserebere a Játszmacs megmondta. Induljon újra a Vurt.



"Néha elveszítünk értékes dolgokat, barátokat, kollégákat, utastársakat, néha elveszítjük őket a Vurtban. Sőt néha még a szerelmünket is elveszítjük ott. És helyette rossz dolgokat kapunk :idegeneket, tárgyakat, kígyókat, olykor halált is. Amiket nem akarunk. Ez is része a megállapodásnak, benne van a játékszabályzatban:minden világot egyensúlyban kell tartani..a cserebere mechanizmus, az dönt az ártatlanok sorsáról.. Csak tartsátok észben a Hobart szabályt RőV-+H ahol a H a Hobart állandó. Érthetően fogalmazva:bármilyen valóságos érték, csak virtuális megfelelőjére cserélhető, plusz minusz 0,267125 az eredeti értékhez képest. Igen kiscicáim, nem súly, nem mennyiség, érték. Az érték.Hogy  dolgok nagy összefüggésében mennyit ér ami elveszett. Csak azt kaphatjátok vissza ami ér is valamit...


...létezik visszacsere, de az út tele tőrökkel, beragasztott ajtókkal, és üvegszilánkösvényekkel. Csak az erősek tudják végigvinni...Tiszta szívből."

0 Response to "Megpróbálok"