gondoltam

Bejegyezte: A béke nagykövete , 2013. december 10., kedd 16:23

irok egy hosszabbat, de nem tudom mirol.
marmint lenne mirol, de, hogy Mandulat idezzem, hozzam kodkonyv kell, hogy ertheto legyek. Persze ez leginkabb azert van mert tenyleg magamnak irom a blogom, de kozben, a legmelyen elnyomott publicista skitva probal kitorni. Nyugalom, nem engedem.
Szoval elkapott valami csodas betegseg, jol faj a torkom, kohogok, es lazam van, mint kiderult tuszos mandulagyulladas, (marmint nem a fenn emlitett Mandula) ami azert nem jo, mert antibiotikumot kell szednem, ami jo lenne, ha nem eppen egy olyan dologra keszulnek ami kemikalisan taszigalja az antibijot. De ha nem szedem be akkor gyulladas van a szervezetemben megint nem jo. Nade, feherkopenyes elmondta van megoldas, de 6 szamjegyu. Mondom, akkor meghalunk inkabb, mert annyi nincs. Erre kozolte, de megoldhatjuk egy masik beteg tb szamara, es mivel O jogosult tamogatasra igy csak ot szamjegyu kiadasra keszuljek. Oromben az urom, hogy nem hasznalhato egeszsegkartya, persze csak mert most kellene.Szoval ez van most.

Jah meg leteptek Lala csuklojarol a kamu aranyorajat az egyes villamospotlon. Bar Lalaval mostanaban ujabb gondok is akadnak, szerencsere nem a sulival kapcsolatos, csak a viharos szerelmi eletevel, meg az osszes nem gyenge huzasaval, ami eppen a korahoz passzol.

Es alig nehany nap mulva 18 lesz:)

 

0 Response to "gondoltam"