348.

Bejegyezte: Bejja , 2008. március 17., hétfő 17:54


Elszállt a windows-on...nem annyira vagyok türelmes hát újrahúzattam Balázzsal. Két évnyi, kép, munka és egyebek szálltak tova. És mi a jó ebben?? Hogy nem is hiányoznak. Olyan mint amikor valahol tiszta lappal kezdhetek...vicces érzés.
Tegnap Pezusékkal zártuk az estét, és jó hogy átjöttek, pedig amúgy fáradt voltam, pénteken újabb kezelés vette kezdetét. Mielőtt megint mindenki elkezd aggódni, nyugi csak laza karbantartásról van szó. Csak picit fárasztó.

Melkómnak haját vágtuk vasárnap...úgy néz ki mint Natalie Portme(a)n csak hát sokkal szebb!
Mostanában vicces kis figurákat gyártok a kollegáimnak, szivecskéket nyuszikat...és filccel bevont még viccesebb kis dobozkákat. Jó érzés megnyugtat.

A traktorosok után, valszeg a kamionosokat is szeretni fogom... hihetetlen, hogy ez kérdés lehet. Bassza már meg, a Hungária krt reggel 7-től járhatatlan este 7-ig. És nem azért mert sok az autós. A Kőbányai úton mozdulatlan a sor amikor beállnak a kamionok.

jah és sztem bekaphatja mindenki, hogy hisztizik a Keleti miatt. Mit gondoltak kismanók majd éjjel felépítik egyszerre amit kell??? ...ma nem bagyok toleráns a hülyeséggel.

Most éppen MSN-t telepítek.

7 Response to "348."

Cinkapanka . . . Says:

Én is kaphatok dobozkát? :$

Insane.kismanO Says:

Kismanók nem építenek semmitsemnem! :P

Névtelen Says:

kamionosok csak arra tudnak menni és ők sem örülnek, hogy nincs más útvonal kijelölve nekik, ezt csak a szakmám miatt mondom:-)


Megint Brada:-)

Névtelen Says:

Nat Portman? akkor a csillagokra lehet nézni, de rá nem:)szép!!!*virág*

Névtelen Says:

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Home Theater, I hope you enjoy. The address is http://home-theater-brasil.blogspot.com. A hug.

Névtelen Says:

Kis vicces figurára bejelentkez! Énisénis! :)))