a 100-as skalan 90-es pasi es egyeb allatfajtak

Bejegyezte: A béke nagykövete , 2013. április 25., csütörtök 23:51

Nah hat elmentem Juliammal, egy Csernus eloadasra. Nem nekem szanta a jegyet, de az akinek talan meg jol is jott volna a nagyszaju pszihomokus, az eppen megsem ert ra meghallgatni a bolcseleteket.
Amit mondhatok rola, hogy ha nem mentem volna el sem veszitettem volna semmit. De arra is hamar rajottunk ezt az eloadast nem nekunk szanjak. Nem azoknak akik latjak az eletuk hibait, fel is merik oket, tudnak oszinten szarok es gyavak lenni, hanem azoknak akik azt hiszik az elet kib*szik veluk, es mindenki mas hibas minden masert.
Informatikus 100kilos 10 eve kapcsolatban levo nezo, akit Csernus doki megtalalt maganak, 100-as skalan 90-es pasinak itelte magat. Mire a vegere ertunk, azt hiszem nem csak az en szememben lett 20-as. :) De a mellette ulo felesegenek is:) Szegenyek.
Kezdetben azt  gondoltuk Csernus doki lazan csak be van szivva, aztan raebredtunk hogy csak tesztel, jatszik vagy eppen belesz*rik. Tudja hogy nem valtja meg senki eletet, de probal ravilagitani a sotetsegben tapogatozoknak hogy talan van ertelme magadba nezni kisse.
Szerettem volna meg nehany szot irni a vegtelen ostoba szinpadra szolitott fiurol, vagy a nagyon is rendben levo negyvenes norol, es arrol milyen tisztan latja Csernus az apa-lánya es fiu-anyuci kapcsolatok buktatoit, es hogy mennyire tudja ostorozni az anyakat a zsarolos martir szeretetukert ami onzo, es egy eletre tonkreteszi a fiuk eletet, de a okos gondolataim az ejszaka kozeledtevel elszaladtak. Talan holnap:)

Addig meg egy idezet tole: "...A gyerekek lelkét senkinek sincs jogában gyilkolni. Még a saját szüleiknek sem. Még akkor sem, ha nem tudatosodik bennük, mit tesznek. Valamit ugyan éreznek, sejtik, hogy nem mennek jól a dolgok, az anya az érzelmi zsarolás magasiskoláját űzi, az apa az agresszió eszközeivel lép fel, de minden megy tovább...Az önbizalom a sikerélményekből táplálkozik, a sikerélmények pedig a megmérettetésekből származnak. Ha a mama elzárja ezt a forrást, tehát mindent megold a gyerek helyett, elveszi tőle annak a lehetőségét, hogy megmérettesse magát, ezzel együtt megfosztja az önbizalma megerősítésének lehetőségétől. És ezzel pont az ellenkezőjét éri el: nemhogy megvédené a gyerekét, még ki is teszi további támadásoknak, ahol ő már ugyan nem lesz jelen, de a gyerekén sem lesz pajzs."

Melin,
Lalan van pajzs:)

2 Response to "a 100-as skalan 90-es pasi es egyeb allatfajtak"

Cinkapanka . . . Says:

Azt hiszem én egy ilyen 90-es paitól léptem le. :)