ami a tegnap estebol

Bejegyezte: A béke nagykövete , 2013. április 29., hétfő 21:24

megmaradt, az a sok sok nevetes. Uj szereplokent udvozoljuk Rekat az ifjonti anyukat, akivel gyors pusztitast vegeztunk anyum vacsora csodai kozt.
Nehany sor es palesz utan (es sajnos vagy nem sajnos egyeb kozjatekokkal teletuzdelve) elhangzottak a kedvenc radkopogos/radnyitos tortenetek.
Persze en a Meli fele sms-es sztorival alltam rajthoz, amikor is, frissen osszekoltozott szerelmesparkent Balazzsal nem igen tunodtunk azon mikor es hol szerelmeskedunk. Nem erdekelt az sem hogy az ablakok tarva nyitva a majusi meleg hozadekakent, meg egyebkent is a harmadikon laktunk oda ugy sem lat be senki.
Melikemet iskolabol vartuk haza, de gondoltuk meg van idonk egymasra, mivel sosem okozott problemat a hol es a mikor, mint azt az elobb mar emlitettem. Belefeledkezven egymasba, hallottam ugyan, hogy csorog a telefonom, aztan azt is hogy csipog az sms, de arra az oracskara elveszitettuk az idoerzekunket. Feleszmelve megneztem a telomat, mert hat ugye, hol a gyerek, mar megint kesik, reg itthon kellene lennie, megis mennyi az ido??
Az sms-ben ennyi allt:
"Nyucuskam hallom jol erzed magad, ha raersz engedj be a kapun! Meli"

Reka sztorija sem volt kevesbe cuki, kishugaval es csaladjaval eldegelt egy csaladi hazba, szabalyok  kozt, miszerint ha zarva a szobaja ajtaja es van nala valaki, akkor edesanyjuk felhivja a csalad figyelmet, hogy most nem illendo zavarni a haz fiatal-felnott lakoit. Ez esetben az informacioaramlas valahol serulest szenvedett, igy Reka kishuganak senki nem szolt. Mar eppen megfelelo pozicioba helyezkedtek, azaz Reka a pasijan, amikor is nyilt az ajto es ott all a kishug. Takaro felrant nyakig, nehogy valamit meglasson, de mar keso volt, a leanygyermek belepve a szobaba elrikkantotta magat: PONIZZUNK!
Reka megprobalta lebeszelni, hogy O eppen mesel a fiunak. Jaaaa a meset en is szeretem felelte a kicsi es letelepedett az agy szelere, kozvetlen Rekaek melle. Ekkor Reka  ramutatott hogy itt es most egy poni sincs a szobaban, de ugye egy kisgyermeket nehez atverni, foleg ponikkal kapcsolatban, igy OTT A LABA! felkilatassal lerantotta a takarot Rekaekrol, aki csak annyit tudott orditani ANYUUUUUUUUUUUUUUUU. Mire anyuka beszaladt, hamar felmerte a latvanyt, es a kicsi szemeit takargatva kivezette a szobabol. A hangulat igy odalett, mit volt mit tenni osszeszedtek magukat es leultek a kislannyal ponizni. (gyk. my little pony figurakrol beszelunk)

0 Response to "ami a tegnap estebol"