na szóval miért?

Bejegyezte: A béke nagykövete , 2013. április 3., szerda 10:11

Aggodalommal figyelem a körülöttem lévő házaspárok szerelmi életét. És a férfiak hülyeségét. A történet egyszerű, férj feleség hat éve házasok, két gyermek figyel szépen a kisszobában, ám szex az nincs. Anyu próbálkozik, ezzel azzal, de apu hazaér fáradtan a melóból némi vacsi után beájul. És ez így megy nap nap után. Anyu magyarázza mi hiányzik, szép szóval, sírással, üvöltéssel, újabb sírással, de semmi. Aztán egyszer csak anyu elkezd csinosan öltözni, kimarad a barátnőkkel és apa hirtelen ölelgeti, szeretgeti, sőt szexelnek is...DE MI A FASZÉRT KELL KIVÁRNI MIG A NŐ MÁS FÉRFINEK IS KELLENI FOG?
Na uraim válasz?

4 Response to "na szóval miért?"

gyerekember Says:

Mert az emberek altalaban akkor veszik eszre, hogy mijuk van, amikor elvesztik (vagy azt hiszik, hogy elvesztik). Egyszeruen az emberek hajlamosak annyira hozzaszokni dolgokhoz, hogy mar eszre sem veszik, mennyire fontos resze az eletuknek, csupan a hianya tunik fel, de az nagyon.

zs.gothpunk Says:

:D Hát gyakorlatilag ott van a leírásban a válasz. Mit kezd apu egy lestrapált, igénytelen, egyébként magával nem törődő nővel. Csodálkozik, hogy amikor elkezd magával foglalkozni, hirtelen apának is vonzó lesz? :D

A béke nagykövete Says:

Zsolt ezt nem irtam :"lestrapált, igénytelen, egyébként magával nem törődő nővel" egyik sem a feleseg, faradt de nem igenytelen, sot! :) szoval?

A béke nagykövete Says:

Edem, de MIERT? :) Megesz a kivancsisag.