hol a határ? (Klau féle 18+)

Bejegyezte: A béke nagykövete , 2013. április 4., csütörtök 21:11

Klaudia ma elmesélt egy sztorit, mégis hol a határ, egy prostituált vajon bármit megtesz? Hát a válasz nem.
Rövid kis történet de megmutatja hogy pénz ide pénz oda, azért egy szexmunkásnak is valamennyire élveznie kellene a munkáját, és nem mindig hajlandóak a vendég kedvében járni.
Szóval egy gyönyörű csodadrága parfüm várta, és egy udvarias kedves pasi. Az egyik pillanatban még teljesen normális szexjátékok pillanatait élték, majd egy hirtelen mozdulattal a kedves figyelmes pasi a fenekével landolt Klau arcán, íly egyszerű módon a tudtára hozva hogy márpedig most orális kényeztetésben kell részesítenie a nem legfenségesebb hátsóját. Igen ott ahol a salakanyag ürül...Nos Klau ezt nem viselte el, jelezte hogy ezt azért neeee, főleg úgy hogy előtte ezt a mutatványt nem jelezte a kliens.
Némi idő elteltével és bocsánatkérő hívások és virágok tömkelege után, újra próbálkozott a vendég, kérve Klaut hogy ha ő nem is kényezteti ánuszának virágját, hadd tegye ezt meg Ő a lánnyal.
Belement. Párszor. De mivel minden alkalommal erre koncentrálódott az előjáték, (Klaudia számára élvezhetetlen módon) így a lehető leggyorsabban építette le a fickót.
Hát csak talál valakit aki ezt élvezi...nem lehet egyedül a világban ;)

0 Response to "hol a határ? (Klau féle 18+)"