282.

Bejegyezte: Bejja , 2007. november 16., péntek 15:44

Egy hete nem írtam. Pedig lenne mit. Viszont az ogi-n meg nem jelent firkálmányaimat ide beteszem. Íme az egyik.

Wii a nappaliban

A Nintendo, megszerezte magának, a virtuális kutyatartók nagy részét, a Nintendogs-al, és elhitette az emberekkel, hogy Dr. Kawashima Agy-joggingja alkalmas a gondolkodás fejlesztésére, (ezt megcáfolandó, magyarország egyik legkomolyabb tudora, Dr. Mérő László kifejtette, nem nagyon van hatással az agyműködésre e játékok gyakorlása)

A legújabb ötletük a Wii livingroom. Ez arra épít, hogy a családok nagy része, életük meghatározó momentumait a nappaliban élik meg. (Nálunk ez sosem volt így, na de hogy is nézne ki egy Wii a konyhánkban?) És mivel itt vannak együtt, hát egyértelmű hogy apa lemond a sörről és a fociról, anyu az aktuális sorozatról, és a vasalásról, csak hogy a csepp gyermekeikkel együtt élhessék meg a Wii legújabb emlékezőtehetség játékának élményét, vagy fejelő bajnokságot tarthassanak az UTE-FTC meccs helyett. Mindezt az innovatív Wii jelenléttel, ami magában foglal az előbbieken kívül némi jógát, vagy fitneszterem használatot, hölgyek részére, mindezt úgy, hogy a láb alatt lévő érzékelőkkel felszerelt készülék kiszámítja a testsúlyáttevődést, a tartást és a mozgást.. (szolárium szauna nincs)

A cél a továbbiakban is ugyanaz, a családon belüli generációkat összehozni egy nagy közös játékra., valamint hogy végre játékos és nem játékos ugyanolyan jól szórakozhasson. És erre a legjobb talán a Wii Fit program, és egy fehéren világító Wii nappali, valamelyik bevásárlóközpontban.

0 Response to "282."