451.

Bejegyezte: Bejja , 2008. július 20., vasárnap 7:39

Már csak ritkán olvasok Indexet. Régebben csak úgy faltam róla a híreket, az elfogulatlan vélemény nyilvánításokat, amelyek mostanra kinyilatkoztatássá silányultak.
Kinyilatkoztatáshoz pedig ember kell. Akivel, ha nem is értek egyet, vegyünk példának néhány történelmi figurát, Engels, Darwin, vagy Mózes, azért tisztelem a véleményüket és nem kezdek el anyázni néhány félresiklott mondatuk felett sem.
De ha már Index akkor vegyük Tóta W.-t Néha felbosszant, de ha elfogadni nem is tudom a véleményét, érteni tökéletesen megértem. Vagy a mi Stöki barátunkat, ír filmről, játékról, és ehhez kapcsolódó mindenfélékről. Az Ő hangját sem tudom mindig elfogadni, de kihallom belőle a dallamot, okot okozatot. Kedves Hamlet még nem érte el ezt a szintet, de jó irányba halad.
És mielőtt felmerülne a kérdés bárkiben mi húzott fel annyira hogy reggel 7:50 magasságában az indexben uralkodó káoszról írjak, akkor csak annyit tudok mondani, hogy különösebben semmi, mégis egyben minden.
Üres mondanivaló nélküli hírek. Vacak kritikák, amik csak azért készülnek, hogy a "fika" jellege megmaradjon az oldalnak. Valaki fizet ezért?? Ne jöjjön nekem senki azzal, hogy ezek önnálló gondolatok, mert el nem tudom hinni hogy ennyi badarság kiesssen emberek szájából, elnézést tollából/billentyűzetéből.
Tudom, nem lesz nagy veszteség az Indexnek, de én nem fogom olvasni, csak ha a barátaim írnak valami olvashatót. Tótának is ott a blogja. Ő véleményük továbbra is érdekel, akkor is ha nem tudok egyetérteni velük.

2 Response to "451."

Névtelen Says:

True, Index szinvonal melyrepulesben joideje :(

De gondolm azert sem eroltetik magukat, mert a tobbi meg vacakabb, szoval nem kell sietniuk? Persze ez hibas gondolat, es elobb-utobb ez kis is borul, de talan pont ezert megy az index 'holdudvar' blogok sokasaga...

Névtelen Says:

hoi,

Én még olvasom az indexen a híreket, de erősen szelektálok, és van, hogy csak a camet olvasom el, hogy mik történnek.
Engem is elszomorít, hogy index megy egyre lejjebb és a blogjai is elég nívótlanok.

Közös ismerőseink és Worluk kivételt képez, habár már ő sem a régi.


Bátyó, a másik