528.

Bejegyezte: Bejja , 2008. október 12., vasárnap 9:05


Írhatnék sok mindenről, de inkább nem gyűröm az agyamat komoly problémákkal, jelen pillanatban az sem lenne megoldás egyikre sem. Úgyhogy míg a videoplayeren a Bűbáj című filmet nézem, és várom hogy a Duna tv online adása visszatérjen, idebiggyegetem mit is lenne ma érdemes nézni a tv-ben. Mert hogy csodák csodája, van nézhető műsor. A mikor már más kérdés.


Amiről a kedves DunaTv miatt lemaradok az a 9:05-kor kezdődő Csokoládétörvény.
m2 10:05-kor Miyazaki Hayao sorozata Sherlock Holmes-ról
m1 12:40 Mackenna aranya (apum nagy kedvence 1969-ben készült) a szereposztásról csak annyit: Gregory Peck, Omar Sharif, Telly Savalas
Aki az ebédre tud koncentrálni, akkor is ha megfullad a röhögéstől annak ajánlom a Temodixok történelmét a Robot harcosok című 96-os veszedelemben. Nagyon komoly y kategória. Film+ 12:05
Aztán jöhet az egyik legizgalmasabb Mikszáth regény feldolgozásának első része. Duna II. 15:05 A Fekete város Görgey szerepében Bessenyei Ferenc simán Oscar díjat érdemelne.
Este 19:05-kor a Viasat3-on nagy kedvencem a Házasságszerők, 21:00-kor Julia Andrews alaphangon is kitűnő játékával a Viktor/Viktória a TCM-en, vagy Cinemaxon 21:00-kor az Éjszakai rohanás Robert De Niro-val. Ha nem akartok filmet szóljon a South Park a Cool-on 21:00-tól isten Cartmen-el! A szar filmek kategóriájában indíthatjuk a Super size me-t m2-n 23:40-kor, csak hogy kibírjuk az éjszakai filmekig! Választhatunk kiváló, majdnem sz*r, és igazi szemét filmek közt.
A kiváló kategóriában: ViaSat 02:45 Marvin Szobája Leonardo Di Caprio fergeteges alakításával.
A majdnem sz*r csoport első helyezetje az eredeti Amityville horror az MGM-en 2:40-kor
Ha pedig igazi szemetet akarunk nézni, akkor TCM Zöld nyálka 02:30-kor. Sztori: "Ebben az űrbeli műben csápos szörnyek veszélyeztetik a Földet egy olyan pusztítás során, melyet a zöld nyálka okoz, mely egy rakéta fedélzetére csúszik-mászik. Meg van-e átkozva a bolygónk?" Védelmére legyen mondva 1968-ban készült:)



Jó mulatást!!

2 Response to "528."

Cinkapanka . . . Says:

5 év börtön csoki miatt? Nem érdekelne! :D

Bejja Says:

Együtt bűnöznénk:D Bevesszük ANee-t is és Csigut is:D :D Egy egész bűnszövetkezet lennénk:D Csokis muffinnal árasztanánk el az utcákat!! Revolutioooooooooooooon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D :D