535.

Bejegyezte: Bejja , 2008. október 24., péntek 8:24

Hű de hideg és sötét volt reggel...nem annyira szerettem. Az Erzsébet és Szabadság hídnak viszont nagyon jót tett a lassan előbukkanó nap, aki kemény harcok árán próbált a felhők mögül kimászni. Olyan volt mint amikor radirozol, valami nagy felületetet és bár látod a végét még mindig sötét a kép.
Az Astoriánál sajnos már volt elég fény, de persze nem a napnak köszönhetően, hanem a rohamkocsik villogójának.
És most itt ülök ebben a hideg és unalmas irodában, csak a szokás szerint ugye...
Holnap Gameshow itt:


Mi is kimegyünk OBi talit tartani, meg jön Pezus és az OBi csajok egy része, Anee sajnos nem, de Ő részt vesz egy Modversenyen!!!!!!! Nagyon nagy drukk neki!!!




Anee-ről jut eszembe. Azt mondja Szofi a Vándorló palotában, "bajban ismerszik meg ki a legerősebb lélek"

Kicsit átkölteném: bajban ismerszik meg ki az igazán jó barát. És majd ha egyszer nagy leszek, és komoly és milliomos, vagy csak jobb módú, akkor Anee és Peza az elsők közt lesz akiknek megpróbálom az álmait megvalósítani. És az unokahugim Kriszti is köztük lesz. Most csak verbális és írott hálálkodásra vagyok képes, de azt megteszem nagyon-nagyon szívesen.

4 Response to "535."

anee Says:

Tudod, h nincs mit!
A drukkot meg köszönöm, meglássuk mi lesz, a game-showra meg jó szórakozást.

Névtelen Says:

Ha nekem sok pénzem lenne, akkor én Téged ajándékoználak meg az álmoddal, mert számomra Te vagy az a személy aki az elsők között csücsül a "megérdemlem" listámon. Mert szép vagy, odaadó, okos, és egyéni. Tudom, hogy ezt le sem kell írni,mert aki számít így látja, de én mégis leírom.Mert így gondolom. Érzem, kevesebb lennék, ha nem ismertelek volna meg, még akkor is ha régen láttalak, személyed bennem él. Én Neked köszönöm.

Bejja Says:
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Bejja Says:

nah újra, valamiért vicces karakterek jelentek meg.

Anee imádlak, nagyon nagyon!!!!! Igazi angyal vagy, a néha hullafáradt morgós hangulatoddal, és a delfinek által is hallható hangfekvéseddel együtt.

Kata te meg megsiratsz, azt a irgum burgumosat má nah!!!! :)