mai morgás: a lényeges dolgok aka az évtized sátánja a CounterStrike

Bejegyezte: Bejja , 2009. március 13., péntek 6:41

tegnap index Winnenden-i kissrác ámokfutása, idézném:"A fiú szabadidejében számítógépes játékokat játszott, főleg Counterstrike-ot,".
Köszönjük, persze szerepel ott az apuci fegyvergyűjteménye, és az hogy a srác használhatta ezeket a fegyvereket. De az miért nem számít, hogy mondjuk, hogy Coca-cola-t ivott, és hogy főleg colgate-el mosott fogat, mert kb. ebben az esetben az hogy CounterStrike-ot játszott, éppen ennyit nyom a latban.
Kezdem már megszokni, mint ahogy azt is megszoktam, hogy amikor elkezdtem szerepjátékozni, akkoriban, alaphangon öngyilkosjelöltnek tekintettek. Minden esetben ha egy fiatal önkezével vetett véget életének, akkor a híradásokban szerepelt, hogy szerepjátékos volt. Unalmas, hogy a társadalmi, családi és egyéb okok helyett azt vizsgálgatják majd, hogy ez a szerencsétlen mikor őrült meg az FPS-től. Nem értem, Resist, vagy Dhizzy, esetleg a Dijja vagy Fille, a Legenda vagy bárki más miért nem kezdett el még öldökölni....


off:bocs, hogy nem írok magamról, most nem megy.

4 Response to "mai morgás: a lényeges dolgok aka az évtized sátánja a CounterStrike"

fillemille Says:

Az emberek primitíven buták legalább is a legtöbbjük... Szörnyű amit a srác csinált de nem hiszem hogy a CS bátorította rá..de jó ráfogni valamire, undorító.

Unknown Says:

"Everyone's looking for someone to blame. Society. Culture. Hollywood. Predators. Looking everywhere but the right place. Children are very simple, Mr. Jerusalem. Very easy devices to break, or assemble wrong. You want to know who did this to these kids? Only their parents. That's the thing no one wants to hear. Every time you stop thinking about how you're treating your kid, you make one of these. It really is as simple as that. It's got nothing to do with the failure of the society or any of that. It's got everything to do with the responsibility of making a human."

Ezt majd akkor fordítom le, ha eljutunk addig a Transmetropolitanben :D, de szerintem így is kellő részletességgel tartalmazza a választ.

MT Says:

fillenel csak idő kérdése és mészárolni fog...:D
én nem fűznék hozzá mást: Az emberek buták,nem szabad meglepődni semmin meg főleg felhúzni magad,hagyd rájuk.
:D

Névtelen Says:

apa, anya, gyerekek, CS
csak eszembe jutott,