604.

Bejegyezte: Bejja , 2009. február 28., szombat 8:35

Honnan máshonnan, mint a munkahelyemről, ugye...ronda szürke reggel, pedig amikor elindultam a Parlament környékén még sütött a nap. Most meg csak a nagy szürkeség látszódik az ablakomból megszakítva itt-ott némi kékséggel. Haza akarok menni Balázshoz, főleg hogy csütörtök este a halfejűek kemény támadást intéztek ellenünk, és csak az éjszaka közepére tudtunk a mocsárszínű ragadós vurtból kikecmeregni, és azt is csak jelentős folyadékveszteséggel.

Szerencsére a tegnap este már sokkal fényesebben alakult. Sikerült leánykáimmal(itt most nem meli és lala néven futnak) találkozni a Vista nevű bűnbarlangban. Na jó nem bűn de barlang. Ultorcsi hathatós közreműködésével a lányok gyakori vendégei ennek a szolgáltató egységnek, és még az sem zavarta őket, hogy a helyszínre kiérkező Red Alert 3 LAN szervezőbizottsága a nyálukat csorgatva leste minden mozdulatukat, miközben hatalmas rövidítésekkel dobálóztak úgymint: wcg, DNA, EA, stb stb.
A csajokig ez el sem jutott, csak azt láttam hogy Ananász megvadulva lövi ki az ellent(persze csak azért mert telefonálni szertett volna minél hamarabb), Dijjus a legbetegebb helyzetekben hozza a kört, miközben sivitozik hogy "jaj ne má nem máááááá a ku*va anyád!", és a helyes rózsaszín "skill" mamuszát rugdossa az asztal alatt, Fille félig komolyan félig viccesen próbálja őket rávenni a figyelemre, miközben észveszejtően ügyesen old meg helyzeteket és küldi wc-be (nem re, hanem be) a lányokat, Panyi apró de velejéig gonosz kis megjegyzésekkel sújtja a többieket, és mint mindig most is hozza amit kell, míg Viki a maga szkeptikus nyugalmával osztja a fejeseket.

Nos igen Ők öten Magyarország jelenlegi egyetlen női counter-strike source-os "női" csapata, akik Provocateam névre hallgatnak. És nem azért teszem itt a nőit zárójelbe, mert esetleg valamelyik igazából fiú, hanem mert pl. Kingus a maga 16 évével még nagyon messze áll attól hogy ez a jelző kerüljön a személye elé.

Már hallom is a kritikai megjegyzések sorát, hogy minek ide női csapat, úgysem tudnak érvényesülni, nincs esélyük a fiúcsapatokkal szemben...de mindenkit megnyugtatok, nem ide készülünk. Friss sütésű kis csapatunk egyenlőre csak jól érzi magát, játszanak gyakorolnak, fun meccseket játszanak, és mókából lanra is megyünk, az esélytelenek tökéletes nyugalmával.
Az igazi cél ez:

Roppantul nem mozgatnak a fanyalgó hímek, mégpedig azért, mert ezek a lányok akarnak, csacskán, hangosan, nyünyögve, pikírten, makacsul, kedvesen és nagy szívvel. Nem azt kérdezik mikor kapunk valami újat, hanem megmutatják hétről hétre hogyan fejlődnek, és hálásak mindenért amit értük teszünk. Rövid idő alatt, könnyedén a szívembe zártam őket, és nagyon örülök, hogy egy pár hónappal ezelőtt megkerestek, segítsek nekik létezni. Sztem nem is tudják, de akkor ott (nem csak a méteres csokinak köszönhetően) de visszaadták a hitemet a játékban. Szóval a csaj csapat, csaj menedzserrel, és három remek hímmel megtámogatva lassan elindul, hogy a meglévő európai női csapatok közé kerülhessen.

Ne kerékkössetek, hanem drukkoljatok. Köszi!

Oh majd el felejtettem a képeket. Ők azok és én ! Panyi nem ad rendes képet magáról grrrrr....ezért a macska, ami az övé. És Kinguci is dobhatna valami érdemlegeset magáról, igaz ez a kép tényleg AnaNICE:)

Szóval sorrendben:
Kinga aka Ananász az ifjabbik Czinege lány, mellette
Dijja a skill mamuszos idősebbik Czinege lány
második sor
Fille másnéven: ofő, a csapat lelke, társa a képen
PANYI MACSKÁJA!!!
legalsó sorban
Viki aki mellém került ebben a díszes kompániában.

10 Response to "604."

Panyi Says:

<3
Egyébként készül a kép! :D, de eddig amit sikerült gyártani,ritka szar lett! :P
:*
Jó kis bejegyzés! :) köszönjük!

Bejja Says:
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Bejja Says:

szerencséd, éppen most akartam írni neked a szállásos levél mellé egy KÉPET PANYI! levelet is:)
<3 én is! :*

fillemille Says:

<3
hihi, mi asszonyállatok... :D Ha Panyi velejéig gonosz megjegyzései nem lennének összetörnénk :(
Köszönjük a bejegyzést bizony!:)
:*

MT Says:

istenem nők meg a fényképeik :DDDDDDDD bocs nem hagyhattam ki :D
sok sikert amúúúgy meg ilyesmi :P
nem hiszem,hogy akadály lenne amúgy a butanyomorék srác csapatok nagy része,ha tényleg akartok :P

A béke nagykövete Says:

az emosok és az ő képeik:D

anee Says:

hajrá hajrá :D

Névtelen Says:

Milyen mamusz? ???

A mamusz az TABUUUU!

Köszönjük a bejegyzést! :*
ha már mindenki én is
-> <3
:P háháháháááá

Am dijja voltam csak "Identitás"(Google/Blogger;OpenID;...
"Miazanyádvan"?) zavarral küzdöttem! :P LÁVYÁ

Tama Says:

az igazi nők! :) <3 :**