csajok egymás közt (Klaudia és barátai)

Bejegyezte: A béke nagykövete , 2013. március 19., kedd 12:27

Klaudia barátnői igazán nyílt, a szexről őszintén beszélni tudó alanyok. Annak ellenére, hogy nem mindegyikük űzi Klaudia által preferált ősi mesterséget. A gyönyörű vörös hajú szeplős Anna pl. sportmasszőr, aki bár igazi monogám típus, ha úgy hozza a sors ki nem hagyná vendégeinél a happy ending levezetését. Dóri fotómodell, másikuk egyszerű anyuka, háziasszony, irodista. Egyben mindegyikük egyetért, és ennek hangot is adtak a legutóbbi pezsgőenergiaital bulin, hogy néha, ha tettlegességig nem is fajul, egy nőnek szüksége van verbális pettingre. Kérdeztem, mégis kivel? Vadidegennel? Baráttal? Meg egyáltalán hogyan? (nem hülye vagyok, csak pl. nem a pasimmal, vagy akit szeretnék a pasimnak, nem tudok ilyesfajta párbeszédet lefolytatni) szóval kértem egy példát:) És egy kedvenc sztorit, mert tudtam hogy meg akarom veletek osztani.
Ime:
Zs. hetek, hónapok óta beszélgetett egy ismerősükkel, akit még egy másik ismerőse mutatott be egy harmadik ismerősén keresztül, talán valami idióta bowlingozáson. Szó szót követett, és egy idő után a beszélgetésük nem csekély részét a szexuális irányultságuk, és egymáshoz való feltételezett vagy valódi vonzódásuk töltötte ki. Személyesen max. egy kávéra találkoztak, esetleg névnapon, szülinapon, de mindig társaságban, és ilyenkor sem történt semmi különös, néhány apró célzásnál utalásnál. Zs. valamiért veszettül vonzódott a pont nem az esetének megfelelő fiúhoz. Durvának, és vadnak találta, és lényűgözőnek, mint egy vadállatot.
Aztán egyik nap Zs. éppen a munkahelyén volt, és hatalmas paksamétákkal, és iratokkal mászkált az épületben, amikor is a telefonján megjelent az üzenetet jelző apró ikon. Kinyitva a pasi üzenetét találta, melyben fénykép küldését sürgette, MINDEGY melyik testrészéről. Hiába jelezte, hogy dolgozik, az üzentek sűrűsége csak nőtt, minél jobban letörve Zs ellenállását. Aztán úgy döntött megmutatja hogy Őt nem lehet zavarba hozni. Telefonjával szépen kisétált az irodaház illemhelyére, és remekbe szabott képet készített arról amit eddig a bugyi takart. És nem gondolkozott csak küldte az sms-t.
Hát a reakció jobb volt mire számított :) Először is leállatozták, másodszor igen szép dicséretet kapott a fényképen szereplő testrész.
A fiúval továbbra sem történik semmi, de ez nem Zs-n múlik.

0 Response to "csajok egymás közt (Klaudia és barátai)"