naív

Bejegyezte: Bejja , 2013. március 5., kedd 10:35

Az alábbi sztori egy nagyon kedves barátom édesanyjával történt. Gondoltam segítek a facebook hozzájárulásával előkeríteni a többi károsult hölgyet is hátha sok lúd disznót győz elvén talán sikerül jogi úton elintézni ezt a szarjankót. 
Magam részéről ha hasonlót olvasok, de a véleményem nem egyezik a megosztóéval egyszerűen csak nem foglalkozom vele, de mélységesen felháborít amikor a segítségnyújtás vagy a közönbösség helyett elkezd valaki észt osztani, fejét ingatva nem tetszését kifejezni, hogy márpedig ilyen nincs, hogy valaki ilyen naív legyen, hogy valaki hagyja magát így kifosztani. Én hiszem, hogy az emberek jók, és jót is várnak. Hibázhatunk, megbánthatunk másokat, akaratunk ellenére is játszhatjuk a negatív szerepet egy történetben, vagy teszünk dolgokat nem jól butaságból vagy meggondolatlanságból. De ebben az esetben ezeket az asszonyokat kihasználták, nem kicsit nagyon. Valószínűleg mert jó a szívük és vágytak valamire amit úgy hittek ez úton kaphatnak meg. Ráadásul nem egy netes világon szocializálódott korosztályról beszélünk.De bárhogyan is van, nincs jogunk ítélkezni!!!!!! És ha segítséget kérnek hát segítek, vagy ha nem, akkor sem kritizálok.

Nyah és a történet:

Károsultakat keresünk! Ha Ön is a képen látható férfi áldozatává vált, vagy esetleg éppen behatóbban ismerkedik Önnel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, akár itt Facebookon! Olyan embereket szeretnénk összehozni, akik hajlandóak egy pertársaságon keresztül vállalni, hogy fellépnek a csaló ellen, éppen elég bizonyíték van ellene, hogy bűnszövetségben, különösen nagy értékre elkövetett csalás és zsarolás bűntette miatt éveket üljön (visszaesőként), esetleg vissza fizesse amit kicsalt áldozataiból.

A képen látható Zsiga István nevű úriember az egyik közeli ismerősömet több, mint 4 millió forinttal megkárosította. Főként az interneten ismerkedik, magányos, középkorú nők társaságát keresve a magát izraeli diplomatának/katonának kiadva. Először általában az áldozata bizalmába férkőzik - párhuzamosan akár több személy nevében is kommunikálva - majd azután kisebb összegeket kér kölcsön, hol telefonszámlára, hol éppen balesetet szenved az autójával és annak a javíttatására, 20-30.000 forintokkal kezd, majd később előkerülnek a drágább műszaki cikkek islassan növekednek az összegek, majd elő rukkol az igazi nagy üzlettel. Természetesen ez a közös családi vállalkozás beindítása, amihez már pofátlanul milliókat is el mer kérni, ezt természetesen Izraelben kívánja megnyitni, hogy véletlenül se lehessen ellenőrizni Magyarországról a folyamatot.

Amikor a gyanútlan, kiszolgáltatott és végig házassággal, közös jövővel hitegetett áldozat ráébred arra, hogy tulajdonképpen őt most nagyon átverik, akkor pedig jön a zsarolás, mindenféle mocskos e-mailek, az emberünk pedig eltűnik a látótérből.

Egy magánnyomozás során kiderítettem, hogy egy notórius csalóról van szó, aki egyszerre több nőt is „tart”, szerte az ország területén, mindenkinek hasonló meséket előadva. A NAV top 100-as adós listáján is megtalálható, korábban volt már rabosítva is csalás/sikkasztás bűntette miatt. A „vállalkozásában” természetesen részt vesz az egész családja is, akikkel valóban lakik, Karoson. Őket is áldozataiból kicsalt pénzekből tartja fenn, és áldozatai által vásárolt luxuscikkekkel teremti meg számukra a kényelmes, szerető, családi fészket.

Ha károsult vagy és szeretnél tenni is valamit annak érdekében, hogy ez a csaló minél hamarabb kapjon egy kedves Zsadányi cellatársat, akkor írj a zsigapertarsasag@gmail.com email címre! Később lesz facebook csoportunk is, hogy egyszerűbb legyen megtalálni az áldozatokat.

0 Response to "naív"