Klaudia mesél (16+)

Bejegyezte: A béke nagykövete , 2013. március 17., vasárnap 12:56

Gyakori egy tisztes bordélyban, hogy olyan jól szituált urak érkeznek, akiknek remekbe szabott öltönye éppen annyit ér mint az én teljes évi bevételem, a családi pótlékkal együtt, és még talán a cafeteria is.  Egy ilyen kellemes megjelenésű úriember nyitott be egy nap a ház ajtaján. Előre jelezte, hogy fekete lányt szeretne, karcsút és domináns típust. Meg is kapta. De a lány akit elvitt azt hiszem nem volt éppen jó kedvében, vagy éppen abban volt,  mert az "alázz meg úgy ahogy eddig senki" felszólításra a következővel reagált. Meztelenre vetkőztette a pasast, rátett egy pórázt, majd végigvezette négykézláb a házon, rángatta, kiabált vele, mint egy rossz neveletlen négylábúval, majd bezárta egy kis sötét helyiságbe és elment kávézni.
Pár órával később hatalmas sikításra riadt fel mindenki. A takarítónő üvöltve rohangált a folyosón.A lány a takarítószer tárolóba zárta, és felejtette is ott a kuncsaftot.


A remekbe szabott öltöny tulajdonosa többé nem ment a ház felé. De dupla pénzt fizetett. Azt hiszem megkapta amit akart.

0 Response to "Klaudia mesél (16+)"