Klaudia kalandjai folytatódnak (majdnem 18+)

Bejegyezte: A béke nagykövete , 2013. március 7., csütörtök 21:56

Gondoltam, amíg nem felejtem el leírom a művésznő pár szóban elmesélt történeteit.
Az esti mese kissé más mint az előző sztori, szinte már a cuki szintet is eléri.

Kellemes délutáni hangulat, nincs vendég, a lányok cseverésznek, egyszer csak nyílik a ház ajtaja, besétál, nos ne túlozzunk, becsoszog rajta egy 80-85 körüli bácsika. Klaudia új lévén, csak nézte a kisöreget, de a már régebben ott dolgozó lányok, szebbnél szebbek, egymást túllicitáló kedvességgel szinte megrohamozták az öreget. A csak Susunak szólított bácsika, hosszú percekig válogat, nah nem mert ennyire igényes, inkább csak lassan sikerül kiválasztania a megfelelő lányt rövidlátása és korlátozott mozgása miatt. Klaudia semmit nem ért, már a gondolattól is borzong hogy egy ilyen öreg emberhez kelljen nyúlnia, hiszen a férfiassága bizonyára már nem a régi.(itt mondjuk beugrott a Game Of Thrones Pycelle Nagymestere aki vén csoszogósnak adta ki magát miközben elég virgoncan döntögette a szolgálólányokat)
Szóval Klaudia óckodott a vénemberrel való félórától és nem tudta, hova tenni a lányok rajongását. A kiszabott idő elteltével bármikor bárkit is vitt el Susu a lányok mindig cirógatva babusgatva búcsúztatták. Klaunak nem volt arca megkérdezni mégis mi történik, mert ugye nem divat ilyen indiszkrét kérdéseket feltenni.Ő soha nem is próbálkozott a kisöregnél mivel szemmel láthatóan a szőke lányokat kedvelte, így ő barnán esélytelenül indult volna a ebben a versengésben, és persze még mindig nem igényelte a vén szottyant testet. No, a történet ezen részén, én annyit kérdeztem, csak nem az a helyzet hogy semmit sem kell csinálni az öreggel csak azért szeretik a lányok? De az élet rácáfol az én maradi gondolataimra.
Egy nap új lány érkezett a házba, és még aznap Susu magával vitte a pásztorórára. Végezetül kikísérte az öreget ugyanazzal a kedvességgel és ajnározással mint a régi lányok. Itt Klaudia nem bírta tovább és megkérdezte az új lányt.
-Te, figyelj! Tudom, hogy nem illik, de mit kell az öregnek csinálni, hogy mindenki ennyire odáig van érte.
Nos a válasz megdöbbentette:
-ÖÖööö hát semmit, az öreg csak nyal.
-Csak ennyi, és mi volt még?
-Hogy mi? -kérdez vissza az új hús fülig vörösödve, majd válaszol azonnal- kétszer is orgazmusom volt.



Pár nap múlva Klaudia is oda szaladt az öreghez, mint aki már ismeri, és barna haja ellenére elvitette magát Susuval, aki azt hitte volt már dolguk egymással. Azóta tudja, garantált a két orgazmus.

Még egy kis adalék? az öreg ezt hetente kétszer csinálja. Sztem 100 évig fog élni:)
Holnap jön a szájfertőtlenítőt gépet ajándékozó vendég...és még hol a vége?

0 Response to "Klaudia kalandjai folytatódnak (majdnem 18+)"