Klaudia és a szájfertőtlenítő

Bejegyezte: A béke nagykövete , 2013. március 19., kedd 12:54

Hónapok óta kerülgette egy igen jól szituált úriember Klaudia szexi kis popsiját, de egyszerűen nem tudta rávenni, hogy kivigye a házból úgynevezett escort-ra, ami egy egész estét foglal magában, vacsival szex-el, mindennel együtt. A többi lány figyelmeztette hogy ne igazán akarja ezt a vendéget, mert bár egy a város sőt az ország legjobb orvosa egy bizonyos téren, az ágyban erőszakos, durva és nem akar gumit használni, miközben a hvp-t csak úgy osztogatja  a lányok közt, akárcsak a cukorkát.
Na, Klaudia jó pénz reményében mégiscsak rávette saját magát és a már 50-es éveiben járó doktor urat hogy egy éjszakát együtt töltsenek, annak minden velejárójával. A vacsoránál, a nem szájsebész kuncsaft kizárólag Klaudia gyönyörű fogaival, ápolt szájával volt elfoglalva. Remek estét töltöttek együtt de szex nem volt.  Hazaérve a lányok, vigyorogva kérdezték mi történt, és hogy kapott e ajándékot, mert ők mind kaptak. Klau ideges is volt, hogy vajon nem felelt meg az elvárásoknak és azért nem kapott semmit? Legközelebb eljutottak a szexig is. És valóban az aktus elérésekor a doktor úr először megtagadta az óvszer félhúzását  majd amikor mégis megtette, férfiassága bizony csődöt mondott. Hazafelé igen kimérten közölte a lánnyal, hogy most IGEN CSAK SZAKMAI volt a hozzáállása. És a SZÁJA sem volt olyan tiszta.
Hazaérkezéskor, kitette a lányt a bordély előtt, majd a kocsi csomagtartójából kivette az ajándékot! Egy kb. 4 kilós SZÁJFERTŐTLENÍTŐ GÉPET! Hát ez volt az a hatalmas ajándék amit minden lány megkapott.

Azóta Klaudia nem veszi fel a telefont a doktor úrnak.

0 Response to "Klaudia és a szájfertőtlenítő"