csajok közt again

Bejegyezte: A béke nagykövete , 2013. március 27., szerda 21:27

A pasik beszélnek a nőkről, ilyen segg, olyan mell, dugnám-húznám, pakolnám, nagy mell kis mell, kerek fenék bla bla...a kislányok szép arcról, mosolyról, fogakról jó öltözködésről újabb bla bla...
Na de miről beszélnek a nők? Hát mi másról, a méretekről. Kedvenc cukrászdám kedvenc pincérnője, és még kedvencebb törzsvendége Gabi, aki mellesleg egy bíróságon tölt be adminisztrációs posztot, valamint az elmaradhatatlan Klau klán tagjai, rendszeresen beszélik ki a pasijaik/ex pasijaik/szeretőik méreteit. Főleg miután egy cikk szerint "brit kutatók" megállapították, hogy egy átlag férfiméret aktív állapotban 11,2 cm.
Ez mondjuk mindannyiunkat zavarba hozott mert vonalzó segítsége sem kellett hozzá hogy megállapítsuk,  hogy az bizony KICSI! Na de felmerült a kérdés hogy akkor mekkora az ami kell. És akkor a csajok elkezdték felsorolni a tapasztalataikat. Először is meg kellett állapítanunk, hogy a kicsi de játékos kifejezést tuti pasik találták ki, mert ilyen nincs. Ami kicsi az kicsi. Az ilyen pasik általában a személyiségük fényezésével próbálják leplezni méretbeli hiányosságaikat. Na akkor jött a nem olyan kicsi, de nem is elég nagy ellenben vastag típus elemzése. Ez még rosszabb mint az előző, mert abban a hitben ringatja magát hogy Ő bizony elég. Gabi szerint nem elég. Aztán jött a hosszú de vékony. Mindenki erősen bólogatott hogy az az előzőeknél is gázosabb. Mert ugyan méretben nincs baj, nade ki szeret egy frankfurti virslivel szerelmeskedni, és hát a látvány sem szép. Aztán innen egy ugrás volt csak a baromi nagy és vastag, ami csak egy pornófilmben állja meg a helyét a hálószobáinkból szigorúan ki vannak tiltva. A jobbra vagy balra orientálódó darabokkal nincs hiba. És végül megegyeztünk abban, hogy a 14 cm azért erősen a minimum, jah és abban is hogy szerencsére ötből ötünknek nincs panaszra oka.

1 Response to "csajok közt again"

mergenc Says:

Ha aggódtam volna, most nyugodt lennék. :))