sokposztos nap

Bejegyezte: A béke nagykövete , 2013. március 12., kedd 15:06

Az előző poszt megírása után kissé dühös voltam, és kivonultam "mezítláb" kávézni a konyhába. Tommy a cseh kolléga követett, és elkezdtünk beszélgetni ki mivel üti el az idejét azokban az órákban amikor tulajdonképpen otthon ülve sorozatot is bámulhatnék annyira nincs munka.
Kiderült Ők is éppen azt csinálják amit mi, kisállatos, cuki, balesetes, érdekese, vagy éppen szex képeket, videókat osztanak meg egymással, kortól és nemi hovatartozástól függően. 
Ehhh ezt el is felejtettem mesélni, remek kollégáim vannak, kivéve a nőket, ők ebben a levelezésben a főnökséggel együtt nem szerepelnek. Nem véletlen, a pornógiffeket nehezen bírná a gyomruk, a főnökség meg azt gondolná elég időnk van ilyesmire. És tényleg.
Na a mai eresztés egész jó volt. Mivel a srácok tudják nem vagyok szívbajos a képek nagyon érdekes kommentekkel érkeznek, pl, egy tengerparti kép ahol a homokban naplementében egy fiatalember egy hölgy hosszú hajába kapaszkodik míg az orálisan kényezteti (ehhh szolidságom netovábbja hogy ilyen szépen fogalmazok) aláírás:
-az irodában csak Beának van ilyen hosszú haja!
válaszom: 
-nekem elég hosszú a hajam, csak neked nincs ekkora szerszámod barátom.
majd érkezik egy közeli felvétel egy gyönyörű szeplős lányról (tudják mi  a gyengém)  ahogy éppen egy másik lányt kényeztet de ebből csak a szeplős lány arca és a másik "legszentebb szentsége" látszik úgy kb mintha egy centire lenne az egész akció a szememtől. Nos felvilágosító anyagnak sem lenne rossz biológia órára olyannyira jó a felbontás. Szöveg alatta: (a férfiember maró gúnynak szánta, de háááááát nem gyúrt eleget még a lelkem)
-mert a szeplősöket szereted! (nem tudván hogy nem különböztetek meg hátrányosan senkit a neme miatt)
nem akartam a földbe tiporni, úgyhogy csak annyit írtam:
-mert nekem jut, neked meg nem (ennél jobb is) (ez utóbbival jelezni szerettem volna neki, hogy amennyiben nem változtat higiéniai szokásain valószínűleg nem is jut neki, semmilyen sem.)
Nos ezt a sztorit elmeséltem M-nek, aki fiúkkal tömött irodában múlatja az időt, és említette náluk ugyanez megy. És dobjam már át a linkeket. (*sóhaj* férfiak!)
Majd megosztotta velem egy munkatársának fényképgyűjteményét. Idézném a belőlem kiszakadó véleményt:

"mindegyik no tokeletes rajtuk es nulla fetis nincs benne:D pasihoz kepest eleg gyenge:D:D:D
egy kozepiskolas lanye is durvabb:) Bar ki mit szeret, a kepek mindenestre szepek:)"

De komolyan, mi van a pasikkal? A húszas éveik elején járó fickók ilyen képeket nézegetnek??? DE MIÉRT??? hát nincs bennük semmi perverzió?? Hova fajulnak a dolgok?? Vagy ennyire gyávák bevallani hogy szeretik a mocskosabb dolgokat, vagy, és ez a rosszabbik eset, NEM SZERETIK!!!! Jaj nektek nők, rá kell szoknotok a pornófilmekre!!! ;)




Szóval ez pörög, unalmas percekben az irodában.

0 Response to "sokposztos nap"