Már megint 18+

Bejegyezte: A béke nagykövete , 2013. március 7., csütörtök 13:04

Az alábbi kis történet leírva sajnos nem olyan mókás, mint élőben, a sztorit elmesélő arcát látva közben. De azért megpróbálom visszaadni valamelyest a hangulatot.

Este nálam, csajos beszélgetés négyen lányok, pezsgőenergiaital kombó, jó hangulat. Barátnőm barátnője egy remek életszínvonalat produkáló ország vendégségét élvezi mint szexmunkás. (Imádom ezt a szót) Ő meséli kalandjait, ami az én sokat látott hallott gyomromat is megviseli néha.
Nos, egy reggel bejelentkezett a mi Klaudiánkhoz egy pasi, előre jelezte, kevés ruha magassarkú az igénye semmi több. Az adott időpontban nem jelent meg,  így Klau folytatta az aznapi rutint, férfiak jöttek mentek, semmi extra semmi idegesség. Aztán mikor már nem számított semmire a recepciós szólította, hogy vendége érkezett. (gyors leírás: több emeletes ház, az emeleteken szobák, és ha valakihez jönnek azt lentről a recepciós kiszólítja a szobából a folyosóra ahol a vendég szemrevételezheti a hölgyeket, ez esetben csak Klaudiát.)
Meg is érkezik a vendég, konszolidált geek fej, hátán egy hátizsák, kezében egy szatyor. Körbejárja a lányt majd hirtelen mozdulattal megáll az arcától kb. 1 cm-re. Klaudiánk nem jön zavarba, ismeri már az ilyen vendégeket, teszt volt ez a mozdulat hogy vajon megrémül e mert ha igen akkor kell másik lány, ez nem lesz elég kemény a kuncsafttal. (oh az info az elejéről lemaradt, domina típusú nőt keresett ez a fiatalember) Úgy látszik tetszhetett neki mind a látvány mind a reakció, mert bólintott egyet annyit mondott: fél óra, és szótlanul követte Klaudiát a szobába.
A lány elkezdett vetkőzni de az utasítás úgy hangzott az ügyféltől ne vetkőzőn cipő ruha marad, de azért fürödjön meg. Nos mit volt mit tenni, vetkőzés tusolás öltözés, és mire visszaért barátunkat alsónadrágban széttárt karokkal az ágyban lelte, jelezvén ez a nem a romantika világa kezdjen hozzá, mindezt nyomatékosítva egy kézmozdulattal. Mint jól képzett prosti Klaudia szép lassan elkezdett felfelé kúszni az ágyra szexisen billegetve magát, de mielőtt bármi történhetett volna, a pasas az ágyból ráordított hogy NO NO!!! Állj fel szépen az ágyra. Nos ez egy húsz centis táncos szandálban kihívás, mivel az ágy kb egy 30 centi vastag ágybetéttel rendelkezik és a kényelem céljából ez nem túl kemény. Természetesen apelláta nem volt így az egyik lábáról lelökte a cipőt, ezzel támaszkodott, két kezével kapaszkodott a falban a cipős lábával pedig a kedves úriember kérésére annak elsődleges nemi jellegét cipősarokkal taposta, rúgta, az arcán mászkált cipővel, a beteg elme még arra is megkérte hogy páros lábbal a mellkasán pattogjon, de ezt nem vállalta Klau mert egy 20 centis cipősarokkal ugrálni valaki mellkasán az lehet hogy fájdalmas, de leginkább halálos, és mivel a harminc percből már 20 eltelt, így remélte ennyivel megúszta. Na de ez így sablonos kis perverz történet lenne. A pasi csavart még egyet a dolgokon, egy óvatlan pillanatban felpattant és kis nylon szatyrához futott. Matatott egy darabig majd kérő tekintettel fordult Klaudiához. Ő ezt szeretné feltenni e a lány lábára és ezekkel folytassák az előző menetet, mutatván a zacsit. A látványra Klaudia sikítva fut az ajtóhoz és könyörög hogy azokat azonnal tegye el, majd lélekjelenlétét visszanyerve megkérte a  vendéget hadd fényképezze le amit látott, és egy kalap alatt távozásra is felszólította. Szépen lekísérte, majd az ország nyelvét tökéletesen beszélő recepcióst megkérte, hogy szó szerint fordítsa le amit mond. :
Kedves Uram, ha legközelebb ÉLŐ ÁLLATOT akar a házba hozni azt előre jelezze. 
Senki sem értette miért mondja ezt, de amikor megmutatta a telefonjában a képet mindenkinek világos lett miért.
Belőle volt a vendégnél vagy 4 darab:
KLIKK


(sajnálatos plusz infó, kiderült ez az elmebeteg, a város összes bordélyából ki van tiltva, mert minden házba vitt valami kisállatot, halacskát, egeret, stb, majd az akció végén a lány testén megölte őket. Na azt mondjátok meg mikor van az a pont amikor valaki ennyire elcsúszik)

0 Response to "Már megint 18+"