569.

Bejegyezte: Bejja , 2009. január 10., szombat 13:05

Ebben a tejfölös ködben nem látom a templomtornyot, telefon nem csörren, és a fűtés sem működik az egész irodaházban. Dacolva a mínusz 10-13 fokkal, ami kinn van, mellettem egy villanyradiátor próbálkozik némi meleget teremteni, de sikertelenségére felhívja a figyelmet a tény, hogy két pulóverben, kardigánban, és egy kötött nagykendővel betekerve ülök itt munkámnak helyszínén. No de, mit is gondolok én, naiv, hogy majd befűtenek, csak nekem, és a biztonsági őrnek...buta, buta, naiv Beácska. Természetesen nem tudhatom azt sem, hogy a minden pénteken lezárt rendszer újraindítása sokkal több energiába kerül, mint alacsony szinten tartani a hőmérsékletet, és ha ezzel spórolni akart bárki is, nagyot tévedett. Arról az igen aprócska, de fontos tényről nem is beszélve, hogy a villany radiátor, és a picuri villanymelegítő sem fogyaszt sokkal kevesebbet. Ennyit a cégem környezettudatosságáról, és a dolgozóival szemben nyújtott figyelemről. Azt pedig már meg sem említem inkább, hogy az összes céges autón nyári gumi van, merthogy a biztosító fizet akkor is ha nem téli gumival történik a baleset egy jeges úton, így olcsóbb az autókat megjavíttatni, mint téli gumit tetetni rájuk. Vajon ha valamelyik sofőrnek komolyabb baja lesz, hogy számol majd el a cég, és az ezért felelős szereplők bármelyike a lelkiismeretével. Ugyan, ugyan, miről is beszélek, ha január elején még mindig nyári gumikkal járnak az emberek, ott a felelős sosem lesz meg...
...de van forró teám! Isteni. És ha már tea akkor ezt MANDULÁNAK!-KLIKK! ha már ismered bocsi.

dohogok még...
Az infó, hogy lesz D-Lan nem tölt el melegséggel, sem örömmel, mert emlékszem még a legutóbbi felsülésükre, mert bizony az, az volt. Ahogy lenni szokott, senki sem emlékszik már arra mi volt a nem megfelelő, csakis arra, milyen remek volt az egész. Még jó hogy írok blogot. Így megtaláltam egy régebbi bejegyzést, idéznék belőle, csak hogy mindenki emlékezzen milyen apró, pici, szinte észre sem vehető hibák voltak jelen.
Részletek a "Legendás D-LAN, avagy a dilettantizmus diadala röviden, szigorúan szubjektíven" c. blogbejegyzésből, 2007.04.08.

"A d-lan 8-at már születésénél simán Taigetosz pozitívnak nyilváníthatta volna valaki arra érdemes, de persze nem ez történt. Humánus módon megmentették az életét, egyetlen okból kifolyólag, jelen pillanatban Magyarországon ilyen sűrűséggel, ekkora lan nem létezik csak a Dunaújvárosi d-lan..."
"....Gyorsan át is ugranék a nevezés a csoportbeosztás ülésrend az admingépek nemléte az információk hiányának ostoba hibáin. Hiszen ezek nem okok csak tünetek. Annak a jelei, hogy olyan emberek szerveznek több száz játékosnak versenyt, akiknek fingjuk nincs, arról mit hogyan kell...és a baj nem ez, hanem hogy annyira gőgösek hogy segítséget sem kérnek olyantól, aki ért hozzá."
"...Nem tetszik a fiúk feje. Na nem azért mert ne lennének a legszebbek (elnézést porkings....) hanem mert nincs rajta semmi amitől azt gondolná az ember hogy szívesen játszanak vagy hogy jól érzik magukat. Megtudom, hogy a meccsek közt néhol másfél órás szünet van, hogy az adminok mit sem tudnak a csapatokról, vagy akár a játék menetéről!!!!!..."
"...Közben mesélnek, hogy az adminok Kodiak egyetlen szavára ugranak, akkor is ha csak az ő szavára ha előtte tízen húszan már jelezték ugyanazt a problémát. Na igen a Legendának neve van. De egy Legendának nem szabadna visszaélni a hírnevével. Egy Legendának fel kellene vállalnia a lehetőséget, hogy veszít, bármilyen nehéz is, hiszen ezért Legenda. Persze nem lehet mindenki Butch Cassidy.
Na de térjünk vissza az OBi-hoz. Veretlenül gyalogolnak előre, ahogy kell, mindenki tudja, hogy Ancients-el fogják a döntőt játszani, de előtte még az n6-al van meccsük. Egy admin belezabál a fülembe, először finoman kérem, hogy nem kellene aztán durvábban, majd Grifter a maga nem túl finom módján küldi el. Mire a srác közli, hogy ő admin, mire én hogy én megfizettem, hogy itt legyek, szóval a végén Grifter csak annyit mondd "takarodj a pizzáddal vagy adj belőle!" Közben szoros kemény menetek egymás után. Én szarrá izgulom magam, aztán nyernek, ivás, evés, beszélgetés jópofizás mindenkivel. Kodival beszélgetünk, természetesen biztosítom arról, hogy kedvelem, de sajnos az OBi nyeri a lan-t. Ezt Ő kétkedéssel fogadja, játszuk a szokásos játékunkat OBi fanclub vs Kodiak.
45 perc szünet, már fáradtak vagyunk Padre hülyére, izgulja magát a barátai miatt, bazso hírezne, ha tudna, de egy rohadt géphez nem jutott a 2 nap alatt..."
"...És elkezdődik, mindenki ideges, látom a fiúkon, Bug úgy áll mögöttük, mint valami kapitány a hajón, ilyenkor imádom. Na szal késkör, srácok szokásos (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) módon felállnak OBi-t kiabálni http://youtube.com/watch?v=P9-z3P1QYls Közben látom a képernyőn, ölik őket, Bugi megnyugtat még nem éles! Azután kiderül hogy igen. Csak ezt senki nem tudta az adminokon(amiből egy darab nem volt az OBi csapata mögött, valszeg elfogyott a pizzája) és az ancin kívül. Ordítás idegesség, az Obi-t kizárják, aztán csak megintik..."
"...A d-lan nem nőtte ki a gyerekbetegségeit, és éppen a dac korszakát éli. Kellene neki egy keménykezű szülő, aki jól pofán veri ha ostoba, vagy éppen kigyógyítja a betegségeiből. De ilyen sajnos nincs a közelébe. Szóval az egyenleg mínuszos. Ez pedig csak egy dolognak köszönhető. A SZERVEZŐK BALFASZOK ÉS SZAROK VOLTAK!!!!!!! Csak így szubjektíven."

Talán ezért mozgat inkább az Inf LAN Vácott, annak ellenére, hogy a névadó klánról egy pöppet megvan a véleményem. De inkább az új lehetőség, mint a régi unalmas ugyanazon hibákkal. A váci lanra majd ráfogjuk, hogy elsőre vannak csúszások, márha lesznek. Lanoldal, helyesen meg csak megtanulnak egyszer írni.

Remélem pezusék is velünk tartnak, szükség lesz a szakmai tudásukra!

7 Response to "569."

peza Says:

b u c e e e: üdv
..sacred: hali
b u c e e e: sry,h zavarlak, csak most olvastam a cikket cshun , és érdekel,h Téged megkerestek e már
b u c e e e: onnantól kezdek hinni a dologban ugyanis:)
..sacred: nem

hmmm??? :)

Just a Nasi... Says:

A D-lan jó volt..

És igen ahogy akkor eljártak a szervezők nem volt a legszebb... Legalább egy admin lehetett volna ott, bár én erről a részéről sokkal később szereztem tudomást,meg vérbeli anci szurkolóként, nem nagyon érdekelt ez a része a történetnek. Így utólag azért sajnálom, hogy ilyen módon jártak el a szervezők.

A másik lanra engem felkeresett egy ember, hogy lenne-e kedvem megszervezni a cs:s részét vagy csak segíteni a szervezőket, de miután megmondtam neki, hogy mint játékos leszek jelen a lanon, eléggé elcsodálkozott, és akkor jött rá, hogy ki is vagyok...

Csalogató az a LAN, de én még mindig félek attól, hogy befog sülni... Na mind1.

Távolról meg küldök erőt, aminek a segítségével, nem fogsz fázni :).

Panyi Says:

titkokkkkkkkkkk! ;)

Bejja Says:

pezo :) :) :) nah egen...

Nasi: nem az Ancis rész az érdekes, azt pont leszarom már...sőt azt százszor átbeszéltük az érintettekkel...az egész bűzlött úgy ahogy volt...a szöveg eleje a lényeg:"Gyorsan át is ugranék a nevezés a csoportbeosztás ülésrend az admingépek nemléte az információk hiányának ostoba hibáin."

Panyinéni:P :*

Bejja Says:

és még annyit, hogy nem bántásiból, de Nasikám közted és pezo közt a különbség egy apró pici icurka picurka tény...lanszervezésben kb 100-al vezet előtted, nem sak mennyiségben. Így a szervezők ostobasága tűnik csak ki...imádlak de a szervezősdiben peza mellett ovis vagy:)

Just a Nasi... Says:

nem is azért írtam... Ezt elismerem, és meg se kérdőjeleztem, szal nem értem miért írtad :P.

Névtelen Says:

Kösziii a teákat! :) Nem ismertem még, nagyon tecc, a Shoggoth-jázmin ízű remek lehet (meg a többi is)... :D


(más: mókás, hogy ez a váci lan, illetve valami szervező kissrác felhívott minket a múlt héten a net miatt... de sajna nem tudunk olyat, oda. No mindegy, csak kicsi a világ. :))