577.

Bejegyezte: Bejja , 2009. január 18., vasárnap 10:09

Egy színes, szagos, csokoládéban és édességben lubickoló cukrászda, minden nő álma. Piros fehér csíkos nyalókák, "mindenízű" cukrok, süticsodák, torta varázslatok segítettek nyálelválasztásunknak abban, hogy megszépítsék a csillámporos cukorban fulladozó délutánunkat és segítsenek túlélni azt. A Company szülinapos tagja és a másik kettő, kiegészülve az ugyancsak szülinapos Lalával, és Balázsommal ellátogatott a SUGAR! névvel fémjelzett édességgyártó kisüzemben, ami kinézetében erősen emlékeztet a Charlie és a csokigyárban valahol a film elején látható Wonka cukrászdára. Klikk ide a látványért!

Ha ezt megnéztétek, akkor felejtsétek is el! A valóság túlzsúfolt, az igényes kinézetet igénytelenséggel szétbombázó hely. A hófehér járólap koszos és szemetes, az asztalunk, még az előző társaság mocskától roskadozott, és az üveglap alatt az m&m szavatossága rég lejárt, ebből kifolyólag a színei késsé már megfakultak, a remekbe szabott pultokon kívül, és felett lévő feliratok, emlékeztetnek azokra, amelyekhez hasonlót utoljára az általános iskola alsó évfolyamaiban láttam vakáció előtt a táblára vésve. (Itt azonnal elnézést is kérek Marx verától, Tafferner Zitától, Sándor Adrienntől, és Tóth Hajnitól akik anno ezeket a feliratokat elkövették)
A sütik nagyrészt finomak, kis részt szárazak ehetetlenek, a cukor pedig csak új recseg az ember foga alatt. (hogy Csiga anyuját idézzem:"Ilyet én is tudok csinálni!"és igaza is van. A tömegesen feltűnő kezelhetetlen kiskorúakról (itt 1-15-ig számolom az éveket) ne is beszéljünk. Hiperdrága, kua messze van és igénytelen, a közönség nagy része pedig az Újpesten fellelhető anyagból áll...remélem a következő, amit a belvárosban terveznek megnyitni ennél sokkal használhatóbb hely lesz. Kis csapatunk miatt kap egy 6/10-et ebből a mienk minden pont. A fények miatt a képek nagy része használhatatlan lett.

A társaság egyértelműen isteni, Lala egy angyal, Cini táskát hozott!!!!! Csiga karkötőt amit Csigamama készített!!! (Nagy lett sajnos, erre ez a lüki felhívta az anyuját és lecseszte!!!)Pedig egy perc alatt kisebbet gyártottam belőle hazaérve :D) Balázs pedig elviselt minket!

1 Response to "577."

Cinkapanka . . . Says:

Bezonyám! Nagy köszönet Balázsnak, h elviselt 4 nőt! :)