140.

Bejegyezte: Bejja , 2007. július 26., csütörtök 13:00

Kedvet kaptam Móni jós blogjára. Ill. álomfejtőset játszanék vagy számmisztikásat. Nem mintha hinnék benne, de vidámvurtnak ígérkezik.


Kezdem mondjuk a mai számmal 140.

"A Titok őrzője pedig az Asszony, akinek homlokára egy név van írva: Titok. Ez a Jelenések Könyve 284-ik versében található. A Vénusz (a nő) igazságszáma éppen: 284. A Titok igazságszáma: 140, s 284-140=144. Az Élet Mérlegében a 144-ik szó az "ébred", másrészt a király igazságszáma is: 144. Tehát a királynak kell felébrednie az okkult álomból, vagyis Rudrának, aki felébredettsége mértékében lesz Síva és Szentlélek."

jó jó ebből ugye nem sokat értek én sem, de jól hangzik.

Lépjünk is tovább:
Számisztika kalkulátor a neten:
Névszám:Névszámunk általános jellemünkre utal. Velünk együtt megszületett tulajdonságainkat, képességeinket határozza meg. az enyém 5
a Változatos
Az 5-ös névszámú emberek a haladás képviselői. Karrieredben fő tényező a változatosság, az újszerűség és a haladás keresése. Mozgékony, okos és temperamentumos vagy, semmiféle kockázattól nem rettensz vissza. Soha egy meghatározott feladat mellett nem tudsz megmaradni, állandóan keresed az újdonságot. Nagyon kommunikatív vagy, barátságos és energikus is. Természetesnek tekinted az anyagi kényelmet és a kellemes életet. Általában könnyűnek találod a munkát és a tanulást, főleg ha ebben is találsz némi változatosságot. Jól alkalmazkodsz a változásokhoz.Negatív jellemvonásaid, ha előbújnak belőled, akkor egy kis erőszakosság, vad szenvedélyesség, hirtelen haragúság, és pazarló életszemléletként nyilvánulhatnak meg. Egyszerre tudsz szarkasztikus és kérlelhetetlen lenni.Szerelmi életed is rendkívül mozgalmas, vagy egyáltalán nem vagy csak nagyon későn találod meg ideális partneredet.


Sorsszám: Mit nem teszel jól? Hol és min kellene változtatnod, hogy életedet a megfelelő mederbe tereld? Ezt tudhatod meg sorsszámod segítségével! enyém a hatos.
a Diplomata
6-os sorsszámmal egyvalamit biztosan tudsz: azt, miként élvezd az életet. Modorod megnyerő, kellemes, s mivel kifinomult ízléssel rendelkezel, ez meglátszik az öltözködéseden, viselkedéseden is. Igazi művészlélek vagy, nagy valószínűséggel, van is tehetséged valamely ághoz, az már más kérdés, hogy képes vagy-e ezt tökélyre fejleszteni, de az biztos, hogy szoros kapcsolatot ápolsz a művészetekkel. Alapjában boldog és elégedett ember vagy, ritkán lehet téged kihozni a béketűrésedből. A barátok nagy szerepet játszanak az életedben. Rendkívül erős az igazságérzeted, szociális érzékenységed is kimagasló. Jó érzékkel simítod el a vitákat magad körül. Hibád viszont, hogy kissé felszínes vagy.Született diplomata vagy, aki mindenféle, akár kellemetlen helyzetben is vissza tudod állítani az egyensúlyt, s újra megteremteni a harmóniát. Kkitűnő orvos, ápoló, pszichológus vagy gondozó válhat belőled. De valójában mindenhol megállod a helyed, ahol másokról kell gondoskodnod. Veled született képességed az, hogy megnevettess bárkit, hogy jókedvre derítsd környezetedet, még a nehéz időkben is. Képes vagy bárkiben újjáéleszteni a hitet.Számodra nagyon fontos a család, a barátok és a gyerekek, félembernek érzed magad, ha nem alapíthatsz családot. Képes vagy saját magadat gátolni a siker elérésében vezető úton, úgy, ha túl sokat követelsz magadtól. Ne érezd úgy, hogy nem vagy semmire sem jó, csak saját önbizalmadat ásod alá, felépíteni sokkal nehezebb, mint lerombolni. Próbálj meg annyira odafigyelni és gondoskodni magadról, ahogy azt másokkal teszed.

A személyiségszám:A nevedben szereplő mássalhangzók összege rámutat külsőségeidre, s arra, milyennek lát a külvilág...Ez is hatos.
aSzemlélődő és Figyelmes
Hatalmas szeretettel és figyelemmel veszed körbe szeretteidet, barátaidat és még munkatársaidat is. Kiváló házigazda vagy, aki a vendégeinek mindent megad. Megbízhatóság jellemez, a társaságodat sokan keresik, és szívesen kikérik véleményedet, tanácsaidat. Gyerekszerető, és kitünő szülő vagy, rendszerint már elég fiatalon elkötelezed magad. Nagyon türelmes vagy, minden körülmények között megőrzöd lelki nyugalmadat, a hátadon fát lehet vágni. Igyekszel elérni a jómódot, de nem feltétlenül a gazdagságot. Épp ezért szegénység és a nélkülözések közepette nem tudod elképzelni a boldogságot.Negatív tulajdonságod, hogy mindig megpróbálsz más embereknek segíteni, még akkor is, amikor már neked lenne szükséged egy segítő kézre.Ha változtatni akarsz, akkor mindig mérlegelj, s ne hagyd, hogy környezeted a végtelenségig kihasználjon, tanulj meg nemet mondani.
A szívszám:A nevedben szereplő magánhangzók összege rámutat érzelmi életed nehézségeire, mindennapi félelmeidre... Szívszámod komoly tükröt tart eléd, mely segít megismerni önmagad, érzelmi életedet, szembeállít hibáiddal, de önbizalomépítő is egyben, hisz kiemeli a jó tulajdonságaidat. 8
a Szervező
Amennyiben 8-as a szívszámod, akkor jó szervezőkészségedről vagy híres, tisztában vagy saját belső értékeiddel, képességeiddel, és lehetőségeid mellett korlátaiddal is. Fontosnak érzed magad, szívósság, erő jellemez, - s ezt a külvilág is pont így átja. Bár titokban több hatalmat szeretnél magadnak, ezt nem mindig sikerül elérni. Hajlandó vagy minden mást feláldozni a zajos sikerért. Tudsz bánni az emberekkel, akár tömegeket is képes vagy befolyásolni. Ezt a tulajdonságot azonban nemcsak jóra, de rosszra is fel tudod használni. Ez utóbbival légy óvatos, könnyen visszakapohatod azt, amit te magad adsz másoknak.Valójában igényed van arra, hogy te irányíts, és a környezeted elismerje tetteidet és képességeidet. Mivel végtelenül sok terhet képes vagy a hátadon cipelni, nem lehet tőled olyat kérni, amit ne tudnál teljesíteni.

nyaaaaaaa..megcsináltuk Ákosnak is. Komoly telitalálat. Tudom tudom, lehet véletlen is, de játéknak és egy kis önvizsgálatnak remek.

A 140-et még mindíg nem tudtam megfejteni, lehet nem is lehet, hiszen a 140 maga titok. Egy igazi titokvurt, selymes és opálos.

1 Response to "140."

Névtelen Says:

Ez nagyon izgis, én is kipróbálnám! :)Kapok linket? :D