143.

Bejegyezte: Bejja , 2007. július 29., vasárnap 10:50

Mai számom: 11

"A 11-es szám analógiában az Uránusz bolygóhoz és ezen keresztül a Vizöntő jegyhez kapcsolódik. Hatalmas kreatív energiát és megújító impulzusokat jelent. A 11-es szám szülöttje nem ismer lehetetlent. A két egyesből összeálló szám gyakorlatilag Mágus a négyzeten. Mindíg keresztül viszi az akaratát, elmossa a régi meghaladott eszméket, és újakat állít a helyükbe. Az 1+1 összegeként előálló 2-es, pedig rendkivüli intuicióval, és a magasabb világokkal való kapcsolat lehetőségével ruházza fel tulajdonosát. A 11-es mesterszám, olyan értelemben, hogy a teremtés erejével bánik mesteri szinten. Nincs az az ötlet, nincs az a feladat ami megoldhatatlan lenne számára. Oda kell figyelnie azonban arra, hogy hajlamos másokon átgázolva, leigázni őket, és a hatalma alá hajtani. A Tarot kártyában a 11-es szám az erő száma, olyan értelemben, hogy óriási belső erővel kell szembeszállnia a benne lakozó hatalmas vágyaknak, a "Vörös Oroszlán"-nak. Ő uralkodjék felettük és a vágyak ne legyenek képesek átvenni hatalmukat felette."


Erről jut eszembe, Mandulám édesem itten a link :http://www.ezoterikus.hu/hir.php?id=1000


Nos, még csak 11 óra de a lakás már ragyog én lefürödtem, és éppen most hívott Balázs hogy 50 perc és itt van. Szóval smink csini ruci, hogy örüljön, bár így is örülne ahogy most vagyok, sminktelenül egy szoknyában ami kisruhává avanzsált ebben a nagy melegben. Illatos tiszta homevurt, ami megnyugtat. Rozi csendesen dohog a fürdőben, már az utolsó adagot mossa. Apum halászlét főz a vasárnap tiszteletére. És a kedvünkért is.
Jó ötlet volt, összeköltözni, nem pedig valamelyikünkhöz odacuccolni. Így minden közös döntés, a sok piros lila narancs és sárga funkciótlan csodavurt.

1 Response to "143."

Névtelen Says:

Köfi! :csingcsung: :)