145.

Bejegyezte: Bejja , 2007. július 30., hétfő 15:07



Mai számom Melcsi adta. Kértem mondjon egy számot, ez lett a 79


A 79 angyali szám, (nem is csodálkozom). "Elkötelezted magad isteni életterved szent szolgálatára. A megfelelő irányba indultál, hogy e küldetést beteljesítsd." Remek. Csak tudnám mi az.


"A periódusos rendszer 79. eleme az arany" "Az arany pedig a Napot szimbolizálja." "A Nap kártyája a nagy életöröm, a vitalitás, a melegség és a bizakodás megtestesítője. A tudat megvilágosító erejét is jelenti, amellyel tiszta képet kapunk és legyőzhetjük gondjainkat, az irritáló tényezőket és kísérteties félelmeinket. Fiatalos frissességgel és az újjászületés érzésével ajándékoz meg. Az élet napos oldalát jelképezi. Mélyebb értelmezési szinten arra szólít, hogy győzzük le magunkban a sötétséget, bontakoztassuk ki napfényes természetünket, megváltva és a fényre segítve sötét bátyánkat vagy nővérünket. "
A hatmilliárdos vigyáz ránk, Titkommal. Érzem. Jó őszintén élni, jó hogy elmondhatom ami fáj, megbeszélhetjük ami zavar, és váloztathatunk rajta ha kell. Nincs sunyi megalkuvás, nincs lapítva szenvedés. Köszönöm.

0 Response to "145."