492.

Bejegyezte: Bejja , 2008. augusztus 23., szombat 15:45

Becup nem becup...
A szokásos szubjektív hozzá nemértő amatőr véleményem következik egy gyors pontozással: 7/10
És hiszem jövőre lesz ez még jobb is.


és amire emlékszem a napból:
Csekély két órás utazást követően érkeztünk a Becup helyszínére. Az épület még mindig impozáns látványt nyújt, de ha nem látok meg egy hatalmas becup feliratot, és ha nem tudom hova kell menni, igazából semmi jel sem mutatja kívülről hogy itt Mo. legnagyobb lanja zajlik éppen.
Nagyon hiányoznak a sörpadok, és ez a katonásdis dolog ami megcsap a belépéskor, az nevetséges, a paintball pályáról nem is beszélve, az borzalmas. Az egyetlen, tetszetős része, a valódi fegyverek kipróbálása. Nyomát sem látom, az ősszel beszélt gameshow jellegű kiállításnak. Kivéve az EA jelenlétét, néhány nyomi kioskkal, és xbox-al.Egy kissé zavar a tény, hogy sehol egy köszönetet sem kapott a mi Ricsink a Fujitsu-Simenstől, hogy tesztelte azokat a gépeket amiket most használnak. És hát számunkra is kiderült, hogy a továbbiakban nem óhajtanak velünk együttműködni, az előzetes ígérettekkel szemben.
Akira hathatós közreműködésével bebocsájtatást nyerünk, amit ezúton is köszönök/nünk neki. Az állandó zenei aláfestés sokat dob az amúgy 100fokos terem sötét hangulatán. Tavalyhoz képest a felosztás tökéletes, a hely kihasználtsága 100%-os. (Közben éppen videoriport BB segítségével, Adrikával, amiből semmit nem hallani, felhívtam hát őket:) Már van, de abból amit RCZ és kuLi mondott abból egy szó sem jött át)
Valami azonban nagyon hiányzik, és ezt rajtam kívül jópáran megemlítették. Ez bizony a lanhangulat. Mert az nincs. A kis lanok varázsa már nincs meg benne, a nagy lanok profizmusa pedig még nem csíphető nyakon. (BugBear éppen zebrát intejúvolja. Hát még mindig nem szimpi a srác. Nem BB-re gondolok.) De ennyit a nyavaly/jgásról. Az OBi csuklógyakolatnak megfelelő módon gyalogol a dobogóig. Nem is féltem őket. Dhizzyke megkapta a fülesét, öröm és bódogság!!
Hiányzik a lanmedve és neje. Bár, a tény hogy nekem gyűjtögetnek kincsket Lipcsében, enyhít a hiányukon. De milyen lan már ahol nincs Pezus és Anee????
Éééééééééééééés a nap híre! Millah nyuffi hozott nekem PORNKINGS-es pólót!!!!!!!!!!! Köszönöm nekik!!!! És nagyon nagyon drukkolok értük!! Jó kedvem lenne tőle, ha ez a full profikból álló fun csapat helyezett lenne az 1.6-o mezőnyben. Tyúúúú az nagyon tetszene.

Sajnos a CoD4-es Ancis csapat alsóágas. De még mehetnek feljebb!!

és csakis a PORNKINGS!!!!
majd még írok....

4 Response to "492."

peza Says:

hmmm milyen LAN is az... szokatlan :D

jartunk helyette ESL elfuggonyzos LAN partyn, meg Nemet WCG kvalin... :D

lehet jobban jartunk? :D

Bejja Says:

bizonyáraaaaaaaaa!! Nekem hiányoztatok:)

anee Says:
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
anee Says:

Láttunk sok szépet, ti is hiányoztatok G|C-ről!!!
Majd a kincsek is elkerülnek oda :)