48.update

Bejegyezte: Bejja , 2007. május 25., péntek 11:14


Ma ne hagyd otthon!!!
" Mennyire régen volt már.. Douglas Adams-t 2001. május 11-én, 49 éves korában, otthonában érte a halál. Neve a Galaxis Útikalauz-trilógiáról (ami egyébként öt kötetes), és a Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodájáról, valamint annak folytatásáról volt híres.
Galaxis Útikalauz A Galaxis Útikalauzt Douglas Adams eredetileg rádiójátéknak szánta, ami annak rendje és módja szerint megjelent a BBC-ben. Ebből később lemezt is készítettek, valamint könyvet is írt. Természetesen ezek nem pontosan (néhol pontosan nem) fedik egymást, így nem lehet meghatározni egy vezérvonalat. Nagy várakozással figyeltük az Útikalauz film verzióját, amin haláláig dolgozott Douglas Adams.
Törölköző Az Útikalauz egyik legfontosabb tulajdonsága a nagy, kék, barátságos betűkkel ráírt NE ESS PÁNIKBA! felirat, ám többet is megtudhatunk arról, hogy hogyan kell űrhajót stoppolni, és hogy mi az, amit mindenképpen vinned kell egy ilyen utazásra: természetesen a törölközőt.
A törölközőnek számos felhasználási lehetősége van, mint például törölközni lehet vele, de tökéletes a tűző nap ellen a fejre csavarni, és bevizezve bizony elég komoly fegyverként is lehet használni.
Törölközőnap Ezen bölcsességeken nevelkedve bizony az ember már tudja, hogy minden kérdésre a válasz 42, és tudja, hogy hova tette a törölközőjét. Ezért, a Törölközőnap szervezői gyászukat az Útikalauzból vett ötlettel mutatják ki: két héttel a szomorú esemény után egy napig mindenhová elviszik a törölközőjüket. Bár egyes vélemények szerint az időpont nem megfelelő, hiszen mint tudjuk, ,,csütörtöknek kell lennie''...
by Bepe


megcsináltam Mandula!!

I am Fuyuki Shido.
Which GetBackers Character Are You?

1 Response to "48.update"

Névtelen Says:

Ezt ismered? Mármint a rajzfilmet (vagy mit) amire utal?

http://www.geocities.com/mugenjoucrew/quiz/characters.html

Asszem, neked tetszenek az iesmik. :)