54.

Bejegyezte: Bejja , 2007. május 29., kedd 12:57

... akkor is lesz egy ilyen házunk!! Egy ilyen szigeten, aztán irány Kioto majd Ausztrália, és az Inkák maradékai! Lesz minden amit elterveztünk lesz napsütés. "Örökké nem eshet!" A rossz hírek egyszer csak elmúlnak. Szeretés aztán kész, másra itt semmi szükség. Meg valaki aki úgy szeret ahogy vagy! Bolondnak hisztisnek, féltékenynek, olyannak aki utál mosogatni, aki bárhol bármikor, aki összekeveri a zoknikat, és képes bugyiba aludni, nem mossa ki a kádat maga után és mindenhol ott a haja. Sokat köhög, néha telehányja a wc-t elájul csak úgy, szereti az animet a gyerekei rabja, és imádja a munkáját, meg a bolond kollegáit!!!! És persze gyagya gamereket.

...akkor is lesz egy ilyen házunk!! Egy ilyen szigeten...max nyitok egy "kockakuckót, vagy pcpincét"...hogy ne hiányozzon...és legyen rá időm!!...még egy kicsit kérek..egy Kis Balázsnyit, vagy Beatrixnyit...




3 Response to "54."

Dobrán Kata Says:

Ha majd itt laktok benézhetek egy hétre? :*

Névtelen Says:

Amíg ti irány Kioto majd Ausztrália, és az Inkák maradékai, addig vigyázhatok a kockakuckóra? Ugyan nekem is mindenhol ott a hajam, és én is szeretek bugyiban aludni, viszont nem hányom tele a wc-t, és IMÁDOK mosogatni (génhiba, de ez van, szeretek mosogatni és kész)! :)

Névtelen Says:

:ad neki időt a magáéból: