180.

Bejegyezte: Bejja , 2007. augusztus 20., hétfő 10:58

Szóval voltunk esküvőn szombaton. Valamiféle idegen vurt jelenléte kavarta meg a gondolataimat. Azt hittem ha múlik az idő, ha eltelik egy pár év, az talán az emberek változását hozza, lényük az idővel tisztul, és ha nem is emelkedik éteri magaságokba, azért legalább megpróbálja kitakarítani az évek mocskát, vagy ha nem is végleg kitakarítani, de elrejteni játszmacska legmélyebb fiókjaiba, ahogy én is próbálgatom. Keserves csalódásban lett részem, és ha eddig nagyra tartottam Balázs családját, akkor ezentúl nem is tudom hogy tekintsek rájuk. Ők sem tökéletesek, de hordozzák a tiszteletnek a megértésnek és a szeretetnek azon darabjait, ami sosem engedné hogy a családi kapcsolatok ilyen vacogtatóan nyálkás káoszba fulladjanak.
Ezért aztán nem is nagyon van kedvem irogatni a hammer limoról, a csokiszökőkútról, és az egyéb számomra kissé ...

(és most miközben ezt írom, hallgatom a repülőket a 20-i verseny miatt, egy mentő szirénája hangzik fel, Balázs idenyögi: -egy kiesett!- ez hülyeeeee :D :D :D :D D :D :D)

hol is tartottam? Ja kissé...szóval, Chrissi édes aranyos, Kocka egy angyal, és úúúúúúúúúgy tud mulatni hogy a könynem kicsordult a nevetéstől.
A probléma nem is ők, hanem a tisztelt családjuk, és itt a kivételektől mély elnézést kérek!!! Chrissi ugye Lala lányom apukájának az unokahuga, ez azonnal hozza magával az én drága exem egész kompániáját. És itt kezdődnek a bajok...exanyósom méregető tekintete, Lala rángatása, érzelmi zsarolása. Exem exhibicionista hozzáállása az élethez, amivel pokollá teszi Laláét (-letagadom, nem ismerem, ezeket lala mondta, néha sok neki a"rapper apuka") Aztán Chrissi anyukája, aki a láthatóan olyan féltékeny lánya boldogságára, hogy abban a pillanatban amikor adódik egy apró lehetőség hogy megbántsa, akkor meg is teszi!!!

Szerencsénkre, már nem sorolódom a család kötelékébe ezért a "barátok" nevű asztalsoron kapunk helyet. Lehet nem kellene beszélnem azokról a megjegyzésekről, hogy Balázs mennyire jobban illik a lányomhoz korban, és hogy én hogy meg vagyok hízva, meg hogy jaj de kedves hogy ilyen jól kijövünk az exem új mennyasszonyával...és sorolhatnám, azt ahogy vadidegen emberek belepofátlankodnak az életembe.

(közben újabb mentő száguld el valahol a városban, felhallatszik hozzánk, felemlem két ujjamat, úgy mutatom Balázsnak hogy kettő -nevet és válaszol: -kettő minusz!)

Elég is ennyi erről az esküvőről. Itt van néhány kép. Bocsi Cinikém, de nem voltam már jelen a torta felvágásánál, de ígérem szerzek képet a ruháról, a trtáról és minden izgalmas kiegészítőről is.




Laller (váltó)koszorúslány ruhája made by Iza

Lala keresztapukája és párja Anikó, az Ő tulajdonuk az a kisorrú lény





Melcsi, Chrissi kettes számú mostohatestvére, imádnivaló őrült nőszemély. Melindám hamar összebarátkozott vele, szerencsére.

A feketetalpú mennyasszony


Tata és Lala


Hasznos Balázs és Hasznos Bejja



Lala és Apukája


Melcsikém és Lallerem


Újabb kép a másik Melcsiről



Szandi nagyon élvezte a limózást :)



Laci és Andika (exem nővére és a párja)



Éne meg Szandi (olyan mintha műcicim lenne :)



Csajok a limóba




csajok a limóba miami tengerpartján :)


Gyönyörű Melcsikémmel (olyan szép, nem tudok vele betelni!!)


de ugye????



Niki



Újabb Melcsi kép:)




Szandi, Chrissi egyes számú mostohatestvére




1 Response to "180."

Cinkapanka . . . Says:

Cép lányaid vannak!
Lalán naon teccik a ruha.
És te is naon csini voltál!