230.

Bejegyezte: Bejja , 2007. október 11., csütörtök 13:38

Mai kérdésünk. Mi jobb egy Milla Jovovich-nál???? Még több Milla Jovovich. Azt hiszem ezzel jellemezhető a Resident Evil 3. Teljes pusztulás című legújabb zombizdája. Öt év alatt Milla csinibb lett, már saját tervező gyártja a ruhákat a filmforgatásra, amiben valóban nagyon szexi, a zombik sokkal fessebbek, sokkal ügyesebbek, és egyre jobban próbálnak a játék elemire építeni. A rendező neve nekem semmit sem mond, de az biztos hogy nagy Mad Max rajongó lehet, mert ha nem is szemtelen módon, de szépen előrángat a Mad Max 2 jeleneteiből. A sivatagon autókaravánnal közlekedő túlélők, Alaszkába tartanak Alice vezetésével. Mert hogy ott van az utolsó fertőzésmentes terület. Na persze Alaszkában, nem Szibériában, az túl messze van ugye. A hírességek szerepeltetése most sem hiányozhat, itt Ashanti képviseli a zombiellenes világsztárokat. (a legjobb az, hogy senki sem koszos poros az állandó teherautózás közben, ellenben ahogy megállnak és kiszálnak enni, mindenki maszatos és fáradt lesz) Azért nekem nagyon hiányzik Michelle Rodrigez az első rész óta. Természetesen az esernyős társaság még mindig öncélú, még mindig gonosz, és a kislány képében megjelenő IA még mindig segítőkész, ha éppen az az érdeke.
Tehát Milla vére egyesült a T-virussal, ez nagyon vonzó a gonosz Dokinak, aki a végén hiper szuper zombi lesz a Milla dns segítségével. De az idevezető út sem olyan egyszerű, sorozatosan gyártja Milla klónjait, csakis azért hogy világuralomra törhessen a zombik legyőzése után. A klónok azonban mindig ugyanott elhaláloznak ezért aztán elég szép halom van belőlük az Umbrella corp. telephelyén. És mivel "vérszagra gyűl az éji vad" ezért aztán nehéz bejutni a központba, hiszen azt körbeveszik a húsevők. De bejut a mi Millánk, és szembesül önmaga többesszámával. Persze legyőzi a gonoszt, saját maga többszörösi segítségével, és megígéri a rossz fiúknak hogy viszatér/nek.
Apró szösszenet még a gondolkodó és szocializált zombi létrehozásának ideája, ami ugyancsak szembejön egy másik filmben, amit ajánlok mindenkinek nagy szeretettel, cime : Fido

Nos a szokásos zombikutyáknak,annak hogy Alice képes a pszihés erejével tönkrevágni egy chipet a föld körül tekergő műholdban és a játék kellemes emléknek köszönhetően megérdemel ez a celluloid szték egy 7/10-es értékelést.





és akkor Fido előzetese:

0 Response to "230."